Koor Bladgoud: energiek en ambitieus! » Blog Archive » Over ons & Repertoire
Koor Bladgoud
Energiek en ambitieus
Over ons & Repertoire

KOORBLADGOUD
Energiek & Ambitieus
—————————–

Bladgoud is een gemengd koor onder leiding van dirigent/arrangeur Hans Kaldeway en is in het najaar van 2014 opgericht. Sindsdien heeft Bladgoud zich ontwikkeld tot een energiek en ambitieus koor. Bladgoud bestaat uit 18 vrouwen en 8 mannen en zingt meerstemmige (pop)nummers, waaronder arrangementen van de eigen dirigent.

In november 2017 hebben wij de 1e prijs gewonnen in de 2e klasse middelgrote groepen op het Balk TOPfestival in Rotterdam. De internationale jury was vol lof: “Zalige songs in een koorjasje”, “Samenzang is prachtig, stuk voor stuk goede zangers” en “Zeer overtuigend – simpelweg authentiek”. Wij zijn door deze overwinning rechtstreeks geplaatst voor de 1e klasse van het Balk TOPfestival in 2019! Meer weten over het Balk festival? Klik dan hier.

Repertoire
Ons repertoire bestaat voornamelijk uit popnummers met zo nu en dan een uitstap naar een andere stijl. We richten ons op vier-, vijf- en zesstemmige uitvoeringen van recente en oudere nummers. Denk aan Coldplay,  Pink, Armin van Buuren en Fleet Foxes. Maar ook Nirvana, The Pointer Sisters, Stevie Wonder en Queen. Het repertoire wordt gekozen door de Repertoirecommissie (Reco) in afstemming met de dirigent.

Bekijk ons YouTube kanaal voor een indruk van onze optredens.

Bladgoud is te boeken!
Zoekt u een leuk optreden voor uw evenement, bruiloft of festival? Bladgoud is te boeken! We overleggen graag met u over een passend repertoire. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier of  mail naar koorbladgoud @ gmail.com (zonder spaties). Wij nemen z.s.m. contact met u op!

 

twitter     fb     naamloos

En ook vind u ons op:

Startze.nl
Koren besteoverzicht
Koren B9

 

Bladgoud wordt ondersteund door de gemeente Groningen met de Basissubsidie Amateurkunst.