Koor Bladgoud: energiek en ambitieus! » Blog Archive » Over ons & Repertoire
Koor Bladgoud
Energiek en ambitieus
Over ons & Repertoire

KOORBLADGOUD
Energiek & Ambitieus
—————————–

Bladgoud is een gemengd koor onder leiding van dirigent/arrangeur Hans Kaldeway en is in het najaar van 2014 opgericht. Sindsdien heeft Bladgoud zich ontwikkeld tot een energiek en ambitieus koor. Bladgoud bestaat uit 18 vrouwen en 7 mannen en brengt zowel huidig top-40 materiaal als ‘gouwe ouwe’.

In november 2017 hebben wij de 1e prijs gewonnen in de 2e klasse middelgrote groepen op het Balk TOPfestival in Rotterdam. De internationale jury was vol lof: “Zalige songs in een koorjasje”, “Samenzang is prachtig, stuk voor stuk goede zangers” en “Zeer overtuigend – simpelweg authentiek”. Wij zijn door deze overwinning rechtstreeks geplaatst voor de 1e klasse van het Balk TOPfestival in 2019! Meer weten over het Balk festival? Klik dan hier.

Repertoire
Ons repertoire bestaat voornamelijk uit popnummers met zo nu en dan een uitstap naar een andere stijl. We richten ons op zowel huidig top-40 materiaal als op ‘gouwe ouwe’ en zingen vier- en vijfstemmig. Denk aan Coldplay, Stevie Wonder en Jason Mraz. Maar ook the Pointer Sisters, Pink en ELO. Het repertoire wordt gekozen door de Repertoirecommissie (Reco) in afstemming met de dirigent.

Bekijk ons YouTube kanaal voor filmpjes van onze optredens.

Bladgoud is ook te boeken voor uw evenementen! Nieuwsgierig geworden? Mail ons en wij nemen z.s.m. contact met u op!

twitter     fb     naamloos

En ook vind je ons op:

Startze.nl
Martinistad
Koren Startkabel
Koormuziekpagina
Koren besteoverzicht
Koren B9