Koor Bladgoud: energiek en ambitieus! » Blog Archive » Kaarten concert 28 september 2019
Koor Bladgoud
Energiek en ambitieus
Kaarten concert 28 september 2019

English

Nazomeren met Bladgoud

Bladgoud geeft zaterdagavond 28 september een concert om de zomer uit te luiden. Een zomer die voor het koor erg mooi begon met het winnen van het 62e muziekfestival eind mei op Schiermonnikoog. We hopen net als daar ons publiek weer te raken met meeslepende uitvoeringen van nummers van bijvoorbeeld Kensington, Katzenjammer en Coldplay. Door de jury werd Bladgoud omschreven als speels en expressief, in staat om een nummer te brengen met voelbare emotie, zonder dat het ten koste gaat van de muzikale afwerking.

De achttien zangeressen en acht zangers van Bladgoud staan onder muzikale leiding van dirigent Hans Kaldeway, die tevens een deel van de vijf- en zesstemmige arrangementen gemaakt heeft. Een aantal nummers, van Kovacs, Judy Blank en Muse, is zelfs speciaal voor het koor gearrangeerd.

Waar: bij VRIJDAG, Sint Jansstraat 7 Groningen
Aanvang:  20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur

Kaarten in de voorverkoop:
– Normale kaart: € 8,-
– Kinderen t/m 12 jaar: € 4,-
– Kinderen t/m 4 jaar: gratis Kaarten aan de deur: € 10,- / 5,-.

Kaarten bestellen

U kunt kaarten kopen door het bedrag van het aantal dat u wilt kopen (per kaart € 8,- of 4,- ) over te maken naar:

NL81 RABO 0190 5337 57 t.n.v. Bladgoud.

Vermeld hierbij uw e-mailadres en het aantal kaarten (aantal normaal en aantal kind) dat u wilt bestellen. U krijgt binnen enkele dagen een bevestigingsmail met boekingsnummer. Dit boekingsnummer heeft u nodig bij binnenkomst in de zaal. Zorg er dus voor dat u uw e-mailadres correct invult bij de betaling.

Let wel: het is niet altijd mogelijk om het @ teken te gebruiken bij het overboeken. Een spatie of het woord ‘at’ mag ook, voorbeelden: koorbladgoud gmail.com of koorbladgoud at gmail.com. Mocht u problemen ondervinden, neem dan contact met ons op via het contactformulier.  Het is tot en met donderdag 26 september mogelijk om kaarten te kopen in de voorverkoop.

Graag zien wij u op 28 september!  


Bladgoud wordt ondersteund door de gemeente Groningen met de Basissubsidie Amateurkunst.