Koor Bladgoud: energiek en ambitieus! » Blog Archive » Kaarten Lustrumconcert 14 maart
Koor Bladgoud
Energiek en ambitieus
Kaarten Lustrumconcert 14 maart

English

5 jaar Bladgoud!

Om ons vijfjarig bestaan te vieren geven we op zaterdagavond 14 maart 2020 een feestelijk lustrumconcert in het Grand Theatre aan de Grote Markt in Groningen. Voor de gelegenheid bestaat de begeleiding, naast dirigent Hans Kaldeway op vleugel, uit een ritmesectie van drummer en bassist. We verheugen ons hiermee in deze mooie zaal een programma neer te zetten van bekend en nieuw repertoire.

Bladgoud kijkt trots terug op de afgelopen jaren vol mooie optredens, successen op festivals, maar vooral heel veel muzikaal plezier geïnspireerd door elkaar en natuurlijk door onze muzikale motor Hans Kaldeway. Met onze deelname aan de Topklasse bij het Balk TOPfestival in 2021 in het vooruitzicht, kijken we ook vrolijk de volgende jaren tegemoet!

Waar: Grand Theatre, Grote Markt 35, Groningen
Aanvang:  20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur

Kaarten in de voorverkoop:
– Normale kaart: € 12,-
– Kinderen t/m 12 jaar: € 6,-
– Kinderen tot 4 jaar: gratis

Kaarten bestellen

U kunt kaarten in de voorverkoop bestellen door het bedrag van het aantal dat u wilt kopen (per kaart € 12,- of 6,- ) over te maken naar:

NL81 RABO 0190 5337 57 t.n.v. Bladgoud.

Vermeld hierbij uw e-mailadres en het aantal kaarten (aantal normaal en aantal kind) dat u wilt bestellen. U krijgt binnen enkele dagen een bevestigingsmail met boekingsnummer. Dit boekingsnummer heeft u nodig bij binnenkomst in de zaal. Zorg er dus voor dat u uw e-mailadres correct invult bij de betaling.

Let wel: het is niet altijd mogelijk om het @ teken te gebruiken bij het overboeken. Een spatie of het woord ‘at’ mag ook, voorbeelden: koorbladgoud gmail.com of koorbladgoud at gmail.com. Mocht u problemen ondervinden, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Het is tot en met donderdag 12 maart mogelijk om kaarten te kopen in de voorverkoop.

Kaarten aan de deur:
– Normale kaart: € 15,-
– Kinderen t/m 12 jaar: € 7,50-

Graag zien wij u op 14 maart!


     

Voor het Lustrumconcert is subsidie ontvangen van de Kunstraad Groningen en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Bladgoud wordt ondersteund door de gemeente Groningen met de Basissubsidie Amateurkunst.