Koor Bladgoud: energiek en ambitieus! » Blog Archive » Muzikale leiding
Koor Bladgoud
Energiek en ambitieus
Muzikale leiding

De dirigent van Bladgoud is Hans Kaldeway (1968). Hans is dirigent, componist, arrangeur, pianist/toetsenist/zanger. Hij volgde de opleiding Koordirectie Lichte Muziek, bij o.a. Tijs Krammer, die hij cum laude afsloot.

Als dirigent/muzikaal leider werkte Hans bij verschillende muziektheaterproducties, o.a. de musical Tick Tick Boom! (2014), Theater Ongezien (2012), De Vliegende Hollander van Appingedam (2009-2011), The Wizard of Oz (2005) en de opera Stundenlang (2004). Hans is muzikaal leider en arrangeur van vocal group Tous les oiseaux d’Europe, en van de workshopserie The Vocal Sound of

Als muzikant speelde Hans bij enkele voorstellingen van de theatergroep Dogtroep, bij de musical Tsjechov (met o.a. Boudewijn de Groot en Alex Klaassen) en vele kortlopende projecten met o.a. Gerard Ammerlaan, Hanneke Kappen, Gerry Arling, het Mondriaan strijkkwartet.

Hans is een veelgevraagde arrangeur en componist voor vocale groepen, maar schreef ook voor o.a. het Nederlands Blazers Ensemble. Hij is te vinden als jurylid voor korenfestivals, en als coach/workshopleider voor zangers, koren en vocal groups.

HK