Koor Bladgoud: energiek en ambitieus! » Blog Archive » Lid worden
Koor Bladgoud
Energiek en ambitieus
Lid worden

 

Bladgoud zoekt een man!

Bladgoud heeft plaats voor een man met een goed geluid. Wij zingen een repertoire van hoofdzakelijk pop en met uitstapjes naar andere stijlen. We zijn nu met 18 vrouwen en 7 mannen en maken graag kennis met jou en je stem. Kom gerust eens luisteren bij onze repetitie op donderdagavond tussen 19:30 en 21:45 in buurtcentrum Stadspark.

Audities
Iedereen die van zingen houdt is welkom; hoe jong of oud je ook bent. De meeste leden hebben enige koor- en/of zangervaring, maar dit is geen vereiste. Wel vragen wij onze leden om thuis te oefenen en aanwezig te zijn bij de repetities.

Tijdens de voorzingronde zal de dirigent beoordelen of je stem geschikt is voor het koor. De dirigent bepaalt in samenspraak met het bestuur wie wordt toegelaten. Het kan voorkomen dat er geen ruimte is in het koor en dat je op de wachtlijst wordt geplaatst. Er is momenteel een wachtlijst voor de vrouwen.

Je kunt je aanmelden om voor te zingen via het contactformulier of je kunt ons mailen naar koorbladgoud @ gmail.com (zonder spaties). Na het voorzingen hoor je direct of je wordt toegelaten.

Repertoire
Het hoofdrepertoire van Bladgoud wordt gevormd door popmuziek. Wij zingen bijvoorbeeld Resistance van Muse, Take me to church van Hozier en Everglow van Coldplay. Ook Nederlandstalige nummers hebben we in het repertoire, zoals Fiets/Brommer van Clouseau. Het repertoire van Bladgoud wordt door de repertoirecommissie bepaald, bestaande uit koorleden.

Repetities
De repetities vinden elke donderdagavond plaats van 19:30 – 21:45, m.u.v. schoolvakanties. We zingen twee keer een uur en houden daartussen een korte pauze. Wil je een keer een repetitie bijwonen? Meld je dan aan via het contactformulier of mail ons naar koorbladgoud @ gmail.com (zonder spaties).

Contributie
De contributie is 22,50 euro per maand en de opzegtermijn is 2 maanden.

Volg ons op Twitter en like ons op Facebook!
twitter     fb