Koor Bladgoud: energiek en ambitieus! » Blog Archive » Lid worden
Koor Bladgoud
Energiek en ambitieus
Lid worden

 

Voor geïnteresseerden
Momenteel is er helaas geen plek voor nieuwe leden. Maar, ben je toch nieuwsgierig, dan maken we graag kennis met jou en je stem. Kom gerust eens luisteren en meedoen bij onze repetitie op donderdagavond tussen 19:30 en 21:45 in buurtcentrum Stadspark.

Iedereen die van zingen houdt is welkom; hoe jong of oud je ook bent. De meeste leden hebben enige koor- en/of zangervaring, maar dit is geen vereiste. Wel vragen wij onze leden om thuis te oefenen en aanwezig te zijn bij de repetities.

Repetities
De repetities vinden elke donderdagavond plaats van 19:30 – 21:45, m.u.v. schoolvakanties. We zingen twee keer een uur en houden daartussen een korte pauze. Wil je een keer een repetitie bijwonen? Meld je dan aan via het contactformulier of mail ons naar koorbladgoud @ gmail.com (zonder spaties).

Audities
Als er weer plek is in het koor, zullen er audities worden gehouden. Tijdens de voorzingronde zal de dirigent beoordelen of je stem geschikt is voor het koor. De dirigent bepaalt in samenspraak met het bestuur wie wordt toegelaten.

Contributie
De contributie is 22,50 euro per maand en de opzegtermijn is 2 maanden.

Repertoire
Om een indruk te krijgen kun je het beste een kijkje nemen op op ons YouTube-kanaal. Het repertoire van Bladgoud wordt door een repertoirecommissie bepaald, bestaande uit koorleden.

 

Volg en like ons op Facebook, YouTube, Instagram of Twitter.
fb     naamloos    naamloos    twitter